- Újszászi Nevelési Központ - http://www.unk.hu -

Rendhagyó Szakmai nap

Posted By unkadmin22 On 2013. január 30. szerda @ 23:19 In Események,Iskola,Óvoda,Pedagógia | Comments Disabled

2013. január 23-án előzetes szervezést és egyeztetést követően, rendhagyó szakmai napot szerveztünk az Iskola úti feladat ellátási helyen.

A helyszín galériája ideális feltételeket nyújtott ahhoz, hogy 10 óvoda prezentációja nyomán megismerjük az Adventi hetekben végzett óvodai, pedagógiai munkát.

Szakmai nap

Összesen 13 településről érkezett közel 50 óvodapedagógus a szakmai programra, hogy tapasztalatot szerezzen, megismerje a megyei intézmények munkáját, ötleteit, jó gyakorlatokat lásson és gondoljon át, illetve elemezze saját és mások véleményét, az ünnepkörhöz kapcsolódó érzelmi nevelésről, szocializációról.

A prezentációkat bemutató kollégák rendkívül felkészültek, számtalan újszerű, egyedi programot mutattak be a gondosan összeállított képsorok segítségével.

Szakmai nap

A látottak vélemények tartalmi összefoglalásához, szakmai kiteljesítéshez Tóthné Kocsis Edit pszicho pedagógus, pszichológus nyújtott segítséget, interaktívvá és célirányossá téve a pedagógiai elemzést.

Köszönjük a résztvevő intézmények aktivitását, s megtisztelőnek tartjuk, hogy a zord időjárás ellenére részei voltak az általunk megálmodott újszerű szakmai napnak, amelyről elismerően nyilatkoztak.

Rendezvényünkön részt vett Vígh Lászlóné a szakszolgálat intézményegység vezetője, valamint Tóth Ágnes és Vargáné Turza Judit tanítónők, így az intézmények közötti kapcsolattartás is megvalósulhatott.

Szabóné Balogh Etelka
Intézményvezető


Article printed from Újszászi Nevelési Központ: http://www.unk.hu

URL to article: http://www.unk.hu/?p=3187

Copyright © 2008 Újszászi Nevelési Központ. All rights reserved.