// most olvasod...

Események

Most szóljon az ének az ünnepekért…

"Most szóljon az ének az ünnepekért és szóljon az ének a gyermekekért…"

A Karácsony a legszentebb vallási, s a legmeghittebb családi ünnep, melyre a szeretet és békesség jegyében készültünk, és ünnepeltünk meg 2012. december 21-én óvodai csoportjainkban.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


Halk, csodálatos karácsonyi dalok és pompázó karácsonyfák köszöntötték az érkező gyermekeket és szülőket. Mindenhol karácsonyi jelképek sokasága, gyönyörű gyermekrajzok, alkotások hirdették az ünnepet, az apróságok kívánságait. Az ünnepvárás hangulatában felcsendültek a karácsonyi dalok, elhangzottak a versek, egy-két csoportban ünnepi asztali dísz készült, s a fenyők alatt ott kukucskáltak a meglepetés ajándékok.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


Természetesen finom sütemények gyümölcsök, szaloncukor, habkarika, s a csoportban készített mézeskalács, üdítő is jelezte az ünnepet, melyet jó ízűen fogyasztottak el kicsik és nagyok közösen. Egy-egy csoportban volt hangulatos műsor és gyertyás tánc, mesedramatizálás, ajándékkártya átadás a legjobb barátoknak. Az Iskola úti óvodai csoportok pedig, közös karácsonyi műsorral köszöntötték az ünnepet, A szülőkkel töltött meghitt ünneplés egyik fénypontja, kedves mozzanata volt a Bajcsy úti óvodában az óvónők meglepetés bábműsora, s közös éneklése, mellyel nagy örömet szereztek a gyermekeknek szülőknek, vendégeinknek. És természetesen szólt „az ének az ünnepekért és szólt az ének a gyermekekért”, akik csillogó szemmel, örömmel, vidáman élték meg az ünnep pillanatait, s boldogan adták át kis ajándékaikat szüleiknek, kívánva békés, szeretetteljes, meghitt ünnepet. Kívánjuk, hogy így legyen, s szálljon béke minden házra, kis családra, nagycsaládra- Karácsony szentestéjén- a jól ismert gyermekdal szerint.

Szabóné Balogh Etelka
intézményegység vezető

 

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.