// most olvasod...

Bölcsőde

Téli ünnepek a bölcsődében

Bölcsődénkbe december 6-án látogatott el a Télapó. Versekkel, dalokkal készültünk érkezésére. A kisebb gyerekek meglepődtek amikor meglátták a nagyszakállút, viszont a nagyobbak már bátran üdvözölték. A Télapó kedvesen szólította a gyerekeket, hogy átadja nekik a finomságokkal teli piros csomagot és a Polgármester Úr által felajánlott meglepetést, melyet a gyerekek nagy izgalommal és érdeklődéssel vettek birtokukba. Vidám dalocskákkal búcsúztunk a Mikulástól, majd szaloncukrot és üdítőt fogyasztottunk, táncoltunk, énekeltünk. A jó hangulat és az ünnepi készülődés azonban tovább folytatódott: izgatottan vártuk a karácsonyi ünnepet. A  Micimackó csoportban gyönyörű karácsonyfát állítottunk, mely alatt sok meséskönyv és zenei eszköz várta a gyerekeket. A csoportokban lázasan készültek a különböző mézeskalács figurák, melyek készítésében a kicsik is aktívan részt vettek. Saját kezükkel gyúrták, formázták kedvük szerint a lisztből, mézből, tojásból és fűszerekből álló tésztát. A frissen sült mézeskalácsot a finom ebéd mellé jó étvággyal fogyasztották el a gyerekek.

A nap végén boldogan mutatták szüleiknek az ajándékokat, melyektől nehezen váltak el, bár másnap megnyugvást jelentett számukra, hogy ismét megtalálták azokat a szép ezüstfenyő alatt.

Abban, hogy ezek az ünnepek ilyen színvonalasra sikerültek, szeretnénk megköszönni az alábbi személyek segítségét és felajánlását:

Molnár Péter polgármester (felajánlott édesség)
Kővári Ernőné (élő ezüstfenyő felajánlás)
Remecz Béláné és Remecz Tünde (a mikuláscsomagok összeállítása és édesség-felajánlása mely által a csomagok minőségileg és mennyiségileg tartalmasabbak lettek )
Medgyes István (a fenyőfa kivágása)
Szülőknek és gondozónőknek  

Bölcsődei gondozónők
Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.