// most olvasod...

Események

Karácsonyi készülődés

Hagyomány intézményegységünkben, hogy az ünnepi készülődés jegyében Adventi játszóházat szervezünk. 2012. december 14-én a Bajcsy úti óvodások a Művelődési Házban, az Iskola úti apróságok pedig az óvodában várták szüleiket, nagyszüleiket, testvéreiket, hogy különböző apró ajándékokat, dísztárgyakat készítsenek. Kellemes, halk zene mellett mindenki lázasan, izgatottan látott munkához. Készültek különböző technikákkal, alapanyagokból karácsonyfa és asztali díszek, kopogtatók, adventi koszorúk, gyertyatartók, szalvétagyűrűk, szóval sok-sok minden, ami az ünnephez kapcsolódik, s meghittebbé teheti a várakozás időszakát, Advent napjait.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider imagenivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


Jó volt látni, hogy a szülők milyen lelkesen segítettek gyermekeiknek, vagy éppen milyen elmélyülten tevékenykedtek, hogy elkészüljön a kiválasztott dísz, ajándék. Az Együtt Újszászért Egyesület támogatta rendezvényünket, s Bodnárné Szabó Gabriella szaloncukorral is megkínálta a szorgoskodó gyermekeket, szülőket.

Számtalan, a szülők és gyermekek közös munkáját dicsérő, szebbnél – szebb egyedi dísz, ajándéktárgy készült, mellyel reméljük meghittebbé tehettük, tehetjük az ünnepi készülődést, az év legszebb és legszentebb ünnepét.

Cseke Izabella
óvodapedagógus

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.