// most olvasod...

Események

Szenzációóóóó… a Vörösmarty héten!

Hegyes bohóc partnere, Bamba elszökött. Hagyott búcsúlevelet is, amelyben elpanaszolta, leöntötték, elgáncsolták, felpofozták, fejbe vágták, s a tetejébe kinevették. Nem szerették! Elege lett.

A cirkuszigazgató azonnal új embert keres Bamba helyére. Lapos lesz a társulat új tagja. Bukdácsol eleget. Ám van egy lány, aki megszánja. A lány a félelmetes Tartuffo asszisztensnője. Kiönti a szívét Laposnak, aki azonnal szerelembe esik.

Ám Tartuffo és a porondmester gonosz tervet szőnek… De minden jó, ha a vége jó! Ez a mese is boldogan ért véget.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


Az újszászi Vörösmarty iskola alsós diákjai közel százan nézték meg ezt a Szenzációóóó-s előadást. Kellemes egy órás „félig cirkusz-félig színházi” előadást csodálhattunk meg a Szigligeti Színházban.

A Vörösmarty-hét rendezvényeként szerveztük az előadást, amelyre tanító nénik és anyukák is elkísérték gyermekeiket. A gyermekek kacagása, hangos tapsa méltó elismerése volt a fellépő művészek és színészek számára.

A színházi élményt, az élő előadás hangulatát semmi sem pótolhatja, ezért is igyekszünk ilyen jellegű programokat szervezni, hogy a későbbiekben akár családosan is el tudjanak menni a gyerekek egy-egy előadásra.  Kedvcsinálónk szánjuk,hátha valóság lesz belőle!

Bartáné Mucza Tünde
gyermekszervezet vezető

 

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.