// most olvasod...

Események

Családi kirándulás az Elevenparkba

Több mint kétszáz izgatott óvodás és szülő várta, hogy elérkezzen 2012.12.10. és elinduljunk végre Budapestre az Elevenparkba, ebbe a csodálatos játékbirodalomba.

A négybusznyi zsibongó társaság vidám beszélgetés, éneklés után 9-10 óra között, érkezett meg a több mint 4000m2-es, szemet gyönyörködtető és sok-sok érdekes, izgalmas és ismeretlen játékot rejtő "csoda országba".

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


A gyermekek és felnőttek lelkesen fedezték fel a nagyobbnál nagyobb, labirintusba is beépített, vagy éppen bobos-görgős csuzdát, az ugráló várak sokaságát, a több tucat trambulint, a kalandvárat, buborékhegyet, a különböző járműveket, a kisebbek játszó részét. Nagy örömmel játszottak a labdamedencékben, a habszivacs labdakilövővel, az elektromos kisautópályán, a Bungei-trambulinon. A bátrabbak, nagyobbak kipróbálták a mászó tornyot, kalandpályát. Nagy slágernek bizonyult a Krokodil, amelynek száján felkapaszkodva, az a magasba emelte a játszókat, miközben bezáródott, majd a farkán lecsúszva újra kezdődhetett a móka. A zsetonokkal régmúltat időző lovacskás körhintát, ringó autót és elefántot, lég hokit lehetett kipróbálni. A hatalmas játéktérben szinte mindenütt futkosó, ugráló, csuzdázó, autózó, kerékpározó, tölcsérbe forgó, golyót egyensúlyozó, önfeledten játszó gyermekeket, szülőket, nagyszülőket, felnőtteket lehetett látni. Vidám kacagás, játékra hívás, buzdítás, sikongás töltötte be az Elevenpark minden zegzugát. A csillogó gyermekszemek, kicsit riadt vagy aggódó szülői tekintetetek jelezték itt aztán mindenki mindent kipróbál, itt aztán minden hívogató, néha bátorságot és merészséget sem nélkülöző, de hihetetlenül érdekes. Észrevétlenül röpült az idő, s az üdítő elfogyasztása, némi nassolás után, sajnos búcsút kellett venni a játékoktól, az Elevenparki csoda országtól.

Nagy öröm számunkra, hogy az Óvodai integrációs fejlesztő programhoz kapcsolódó pályázati és az Együtt Újszászért Egyesület támogatásaikból minden óvodásunk ingyenesen vehetett részt ezen a felejthetetlen programon. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon sok szülő kísérte el gyermekét, így sikerült egy kellemes családi élménnyel megajándékozni a gyermekeket.

 

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.