// most olvasod...

Események

„Puttonyában minden jó…”

Való igaz a gyermekdal, hiszen minden finomabbnál finomabb meglepetések rejtőztek december 6-án délelőtt a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Mikulásának puttonyában.

Már hagyománnyá vált, hogy a Vörösmarty hét rendezvényének egyik kiemelkedő ünnepe a Mikulás.

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image


Meleg szeretettel és izgalommal fogadták az alsós gyerekek a Télapót. A jó öreg Mikulás mesélt viszontagságos útjáról, beszélgetett a gyerekekkel, hogy tudják-e merre lakik, hogyan él. Mesélt arról is, hogy a világ minden táján más-más névvel illetik őt. Sokan tudták a rénszarvasainak is a nevét. Énekkel, verssel köszönték meg a gyermekek az ajándékokat, ami kalandos úton, a krampuszok nélkül ugyan, de ideértek. Még a huncut, csibész gyerkőcök is megilletődve ígérték meg, hogy nem tesznek több rossz fát a tűzre! (Bízunk benne, hogy legalább a fűtési szezonban így lesz! )

Köszönjük a szülői munkaközösségek támogató segítségét, hiszen nélkülük nem sikerült volna ennyi kisgyerek arcára boldog mosolyt csalni!

A Mikulás búcsút vett a gyerekektől, de megígérte, hogy jövőre is meglátogat bennünket egy KISS segítséggel.

Visszavárunk Mikulás szeretettel!

Bartáné Mucza Tünde
gyermekszervezet vezető

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.