// most olvasod...

Események

Micimackó sportnap 2008

Gyermekzsivajjal telt meg a Városi Sportcsarnok, egymás után érkeztek a családok a Micimackó sportnapra 2008. november 15-én. A köszöntő után kiosztottuk a Knorr Delikát 8 vonalkód gyűjtő verseny díjait, melyet Czapkó Alex, Oláh Péter és Berki Zsolt kapott.

micimacko_013.jpg

Ezután az óvodások aranyos, utánzó mozgásra épülő tornabemutatója következett.

A gyerekek nagy örömére és hívó szavára megérkezett Micimackó, aki mindenkit üdvözölt, majd közös tornára invitált. Elmesélte mi újság a Százholdas pagonyban, s a délután folyamán lelkesítette a versenyzőket, gyümölcsöt osztott, de még játékot is vezetett.

Végül kezdetét vette a sport és ügyességi versenyek sora. Volt akadályverseny, roller rali, lovacskázás, topogón futás, labdagurítás és számtalan versenyszám. Nagy örömünkre szolgált, hogy a szülők nagyon aktívan, lelkesen tornáztak együtt gyermekeikkel. A versenyszámok után finomabbnál – finomabb gyümölcs volt a jutalom, amit jóízűen fogyasztottak el a résztvevők.

A program végén Micimackó csokival ajándékozta meg a gyerekeket, majd a gyerekek kedves dalának éneklésével, hosszasan integetve búcsúztak el a kedves, régi, mesehős baráttól.

Ezután mindenki kedvére szabadon futkározhatott, labdázhatott, hullahopp karikázhatott, focizhatott, sportolhatott. A rendezvény sikerét a vidám, kipirult gyermekarcok, lelkes versenyzés mellett mi sem bizonyíthatja jobban, mint az egyik nagymama szavai: “Mióta Ádám de jár, annyi érdekes, szép, színvonalas programot szerveztetek, s ez is olyan jó ötlet”, vagy Korina távozóban, ez puszi kíséretében, elhangzó mondatai: “Óvónéni, nagyon-nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen”.
Reméljük, s úgy is éreztük, hogy mindenki jól érezte magát az egészséges életmód jegyében szervezett családi sportnapon, amit a nagyon népszerű kötélhúzásról készült képek is bizonyítanak.

Kommentárok

Nem kommentálhatod a cikket.

Kommentárok lezárva.