// archívum

Pályázat

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 8 cikk

Környezettudatos karácsonyfadísz készítés

Beköszöntött advent első vasárnapja! Az évnek az az időszaka, amikor fokozottabban érdemes figyelnünk a környezetünkre, hiszen ezekben a hetekben vásárolunk a legtöbbet az egész évhez képest, az ünnep kapcsán rengeteg szemetet termelünk, és millió fenyőfát vágnak ki országszerte, hogy azok 1-2 hétre a lakásunk díszei legyenek.

Erdélyben jártunk

Iskolánk a tavalyi évben pályázatot nyújtott be, melynek célja volt, hogy a magyarországi közoktatási intézményekben 7. évfolyamon tanuló diákok Románia, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna, Szlovénia vagy Horvátország magyarlakta területeire látogathassanak tanulmányi kirándulás keretében. Mivel szeptemberben már a nyertes iskolák közt tudhattuk magunkat.

Kirándulás Erdélybe

A HATÁRTALANUL! program keretében a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. HATÁRTALANUL! Programigazgatósága nyílt pályázati felhívást hirdetett a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének elősegítésére. Az Újszászi Nevelési Központ Vörösmarty Mihály Általános Iskola ezen pályázaton 1.018.750 Ft-t nyert, amelyből iskolánk 41 diákja egy 5 napos erdélyi kiránduláson vesz részt.

Comenius Iskolai Együttműködések

2011. februárjában Városi Óvodai Intézményegységünk a Nemzeti Erőforrás Minisztérium felügyelete alatt működő Tempus Közalapítványhoz nyújtottunk be a Comenius Iskolai együttműködéshez kapcsolódó pályázatot.

Tehetséggondozó program

Lezárult a Bajcsy úti feladat ellátási helyen 2011. február 15- től, június 15-ig terjedő időszakban, a pályázati támogatással megszervezett tehetséggondozó program.

Határok nélkül

Óvodapedagógiai munkánk kiteljesedését jelenti, hogy a Comenius program keretében, reményeink szerint, együttműködésre nyílik lehetőségünk.

Tehetséggondozó műhely

2011. február 21-én értesültünk róla, hogy az Oktatásért Közalapítvány az Óvodákban működő tehetséggondozó műhelyek támogatására kiírt NTP-OKA-XX pályázatán, a Tehetségsegítő Alkuratórium 2011. február 15-i döntése értelmében, 200.000 Ft támogatásban részesülünk.

A digitális bennszülöttek és a bevándorlók

2011. január 26-án végre birtokba vehettük az olyan régen várt számítógépes eszközöket, ezzel iskolánk is “laptopos” iskola lett.