// archívum

Bölcsőde

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 31 cikk

Tisztelt Látogató, kedves Érdeklődők és Szülők

A 2011. évi CXC. törvény a Nemzeti Köznevelésről vonatkozó előírásai értelmében az Újszászi Nevelési központból „kivált” két intézmény.

Téli ünnepek a bölcsődében

Bölcsődénkbe december 6-án látogatott el a Télapó. Versekkel, dalokkal készültünk érkezésére. A kisebb gyerekek meglepődtek amikor meglátták a nagyszakállút, viszont a nagyobbak már bátran üdvözölték. A Télapó kedvesen szólította a gyerekeket, hogy átadja nekik a finomságokkal teli piros csomagot és a Polgármester Úr által felajánlott meglepetést, melyet a gyerekek nagy izgalommal és érdeklődéssel vettek birtokukba.

Így vészeltük át a 38 fokos hőséget

Képek a bölcsőde nyári életéből.

Újra gyereknap a bölcsődében

A bölcsőde idén is megtartotta a ballagással egybekötött gyermeknapi partit.

Húsvét a bölcsődében

A húsvét a tavasz eljövetelének ünnepe is. Bár az időjárás kevésbé kedvezett a nyuszi várásnak, de ennek ellenére lehetőségünk nyílt a vidám udvari játékra.

Téli ünnepeink a bölcsődében

A gyerekek ebben az évben is nagyon várták a Télapó érkeztét, aki már a nagy nap előtt többször megfordult a bölcsőde udvarán. Be-be nézett az ablakokon, a kicsik pedig izgatottan integettek neki. Volt aki ekkor még kicsit tartott tőle, de mikor végre megérkezett, összeszedte minden bátorságát és mosolyogva állt elé.

Kéthetente Baba-mama klub…

A bölcsőde a felvett gyerekek napi gondozásán- nevelésén túl kétheti rendszerességgel működteti a Baba-mama klubot. Elsősorban a nem bölcsődés gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk. A kisgyerekek kísérőjükkel együtt jöhetnek játszani, kéthetente keddi napokon 16:30-tól 18:00 óráig.

Szakmai díjasok lettünk

A bölcsőde kollektívája a 2011. szeptember 17-én megrendezésre került városnapi díjkiosztó ünnepségen a képviselők által elbírált „Újszász Város Szakmai díj” kitüntetésben részesült.

Kerti-parti a bölcsiben

Gyermeknap alkalmával a legtöbb családban középpontba kerülnek a gyerekek, akikre ilyenkor nagyobb figyelmet fordítanak, programokkal, ajándékokkal kedveskednek nekik.

Megyei Pedagógiai Hetek program a bölcsődében

Az idén is megrendezésre került Megyei Pedagógiai Hetek rendezvénysorozatához immár negyedik alkalommal csatlakozott a Bölcsőde a Nevelési Központ tagintézményeként.