// archívum

Szakmai látogatások

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 28 cikk

Szakmai nap – projekt nap

2012. március 19-én, a cigányok régmúlt időkhöz kötődő, tavasszal kezdődő vándorlásának emlékére valósítottuk meg a Cigányság Világnapja kapcsolódó projektnapunkat, ami egyben az Oktador Pedagógiai Szolgáltató Intézet támogatásával megvalósuló, Jó gyakorlatot bemutató szakmai nap rendezvénye is volt.

Szakmai találkozók

2010. november 15-én és 23-án Tószegről és Zagyvarékasról érkeztek hozzánk vendégek, hogy betekintést nyerjenek óvodapedagógiai munkánkba.

Szakmai nap ózdi óvodapedagógusokkal

2010. május 17-én Ózdról és környékéről 29 óvodapedagógus érkezett hozzánk az Óvodai Integrációs Programhoz kapcsolódó tapasztalatszerzésre.

Szakmai látogatás a jánoshidai Petőfi Sándor Általános Iskolában

Április 12-én iskolánk néhány érdeklődő pedagógusa meghívást kapott Jánoshidára, ahol az intézmény egy szakmai nap keretében tájékoztatta a jelenlévőket a TÁMOP 3.3.3-08/1.2009-2011. számú nyertes Európa Uniós pályázatban eddig végzett munkájáról.

MPH – A legkisebbek is…

Hagyományosan az idén is bekapcsolódott a bölcsőde a Megyei Pedagógiai Hetek program sorozatába: szakmai bemutató nap szervezésével. Vendégek érkeztek a megyei bölcsődékből, egy-egy óvodából is, a Gyermekjóléti Szolgálattól és a Polgármesteri Hivatalból.

MPH – Húsvéti szakmai napok

A szakmai együttműködés, egymás munkájának ismerete és elismerése alapvető elvárás intézményünkben, a nevelési központban. Mindez azonban felerősödik, és új tartalommal gazdagodik egy-egy szakmai program által.

Francia és cseh vendégek

2010. március 17-én délután Kaló Istvánné alpolgármester asszony kezdeményezése nyomán francia és cseh vendégek látogattak el a Bajcsy úti óvodaépületbe.

Szakmai nap az óvodában hospitációs programokkal

2010. március 17-18-án Kisújszállásról, Jászapátiból, Zagyvarékasról és Kenderesről közel ötven óvodapedagógus látogatott el hozzánk, hogy megtekintse óvodai gyakorlatunkat.

Szakmai nap az óvodában az IPR-ről

2010. március 12-én Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből, Nyírtasról, Pátroháról, Tornyospálcáról és Gyulaházáról érkezett közel 30 fős óvodapedagógusokból álló csoport, hogy az IPR-hez kapcsolódó, gyakorlati pedagógiai munkánkat megtekintse.

Óvodapedagógiai munkánk gyakorlatának bemutatása

Évek óta szakmai napokat szerveztünk, hospitálási lehetőséget biztosítottunk érdeklődő óvodáknak, kollégáknak pedagógiai tevékenységünk megismerésére.