// archívum

TÁMOP

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 24 cikk

A levegő vándorai

Augusztus 27-én Szolnokra kirándultunk két kisbusszal, hogy megnézzük a Repülőmúzeumot. Több mint 40 gépet tekinthettek meg a gyerekek.

MPH – „Tanuljunk egymástól, hogy minél jobban taníthassunk”

A fenti idézetet választotta mottójául a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet az idei tanévben a megyei Pedagógiai Hetek elnevezésű rendezvénysorozatához, amelyhez intézményünk is csatlakozott.

Szakmai látogatás a jánoshidai Petőfi Sándor Általános Iskolában

Április 12-én iskolánk néhány érdeklődő pedagógusa meghívást kapott Jánoshidára, ahol az intézmény egy szakmai nap keretében tájékoztatta a jelenlévőket a TÁMOP 3.3.3-08/1.2009-2011. számú nyertes Európa Uniós pályázatban eddig végzett munkájáról.

Víz témahét összefoglaló

A Vörösmarty Általános Iskola március 22 – március 26-ig témahetet szervezett a tanulók számára. A hét feladata a víz minden oldalról való megközelítése volt. Célunk, hogy fejlődjön a tanulók környezettudatos magatartása.

Séta a Zagyvához

A TÁMOP 3.1.4 pályázatban vállaltuk a víz témahét megrendezését. A program zárásaként, március 26-án délután az 1.b és a 3.b osztály kisétált a Zagyva partra.

Művészetek projekt

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola helyi tantervében kiemelt fejlesztési feladat a hon és népismeret.

Vízi totó

A víz témahéten belül, csütörtökön rendeztük meg iskolánkban a vízi totót. Ezen a szellemi vetélkedőn minden 3-4. osztály képviselte magát.

Víz, víz, víz…

2010. március 24-re hirdettük meg a plakátkészítő és vízi jármű tervező versenyt, melyre 3. és 4. osztályosokat hívtunk meg.

Bemutató a vízről

2010. március 23-án, kedden „vízi” bemutatóra invitáltuk alsó tagozatosainkat. A nagy érdeklődés miatt 2 előadást tartottunk. Először az 1-2., majd a 3-4. osztálynak.

Akvárium, vízi jármű továbbra is

A plakátkészítés, valamint a vízi járművek hatalmas sikerén felbuzdulva, az 1. és 2. osztályos tanulóink is bemutatták a maguk kis munkáit versenyen kívül.