// archívum

Óvoda

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 249 cikk

Rendhagyó Szakmai nap

2013. január 23-án előzetes szervezést és egyeztetést követően, rendhagyó szakmai napot szerveztünk az Iskola úti feladat ellátási helyen.

Magyar Kultúra Napja

A Magyar Kultúra Napjáról három napos projektnappal emlékeztünk ma. Ezekben a programokban a gyermekek betekintést nyerhettek a kultúránk sokszínűségébe.

Tisztelt Látogató, kedves Érdeklődők és Szülők

A 2011. évi CXC. törvény a Nemzeti Köznevelésről vonatkozó előírásai értelmében az Újszászi Nevelési központból „kivált” két intézmény.

Ünnepi jókívánságok

Fogadja köszönetünket és jókívánságainkat a Városi Óvoda munkatársai nevében!

Most szóljon az ének az ünnepekért…

A Karácsony a legszentebb vallási, s a legmeghittebb családi ünnep, melyre a szeretet és békesség jegyében készültünk, és ünnepeltünk meg 2012. december 21-én óvodai csoportjainkban.

Karácsonyi készülődés

Hagyomány intézményegységünkben, hogy az ünnepi készülődés jegyében Adventi játszóházat szervezünk. 2012. december 14-én a Bajcsy úti óvodások a Művelődési Házban, az Iskola úti apróságok pedig az óvodában várták szüleiket, nagyszüleiket, testvéreiket, hogy különböző apró ajándékokat, dísztárgyakat készítsenek.

Családi kirándulás az Elevenparkba

Több mint kétszáz izgatott óvodás és szülő várta, hogy elérkezzen 2012.12.10. és elinduljunk végre Budapestre az Elevenparkba, ebbe a csodálatos játékbirodalomba.

Hintón érkezett a Mikulás

Minden évben, így most is lázas készülődéssel telnek Advent napjai, amiben az első várva várt ünnepnap a Mikulás. 2012. december 5-én, a Bajcsy úti óvodásokhoz gyönyörű bíbor vörös huzatú, hófehér hintón, melyet ében fekete ló húzott, érkezett meg a jóságos Mikulás.

Muzsikás Péter az óvodában

Egy kedves barátunk, Muzsikás Péter (Raja József) zenepedagógus látogatott el újra lakodalomhoz kapcsolódó összeállítással óvodáinkba. Ez alkalommal nősülésre adta a fejét, s a gyerekek nagy derültséggel és kíváncsisággal fogadták.

Tűz van…

Vijjú, vijjú, vijjú… szólalt meg a Bajcsy úti óvodában november 22-én délelőtt 10 órakor a tűzjelző csengő. A tűzjelzés természetesen nem igazi tűzeset miatt vijjogott, hanem próbajelzés volt a kivonulásra.