// archívum

EPSZ

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 8 cikk

Szakmai nap az újszászi Pedagógiai Szakszolgálatnál

Nevelési tanácsadónk és logopédiai szolgálatunk második alkalommal kapcsolódott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Hetek rendezvénysorozatához.

Baba-mama klub

A Bölcsőde és a Pedagógiai Szakszolgálat szervezésében október 5-én került sor a hagyományos, kéthetenkénti Baba-mama találkozóra. Ez alkalommal dalos, zenés tornára hívtuk az érdeklődőket.

MPH – Szakszolgálatok Szakmai Napja Újszászon

A Megyei Pedagógiai Hetek keretében szakmai napra hívtuk a megyében működő szakszolgálatokat. A rendezvény lehetőséget adott arra, hogy egymás munkájába betekintést nyerjünk, a felmerülő szakmai kérdéseket személyesen megbeszéljük, személyes kapcsolatok alakuljanak ki. Köszönjük a kollégáknak, hogy elfogadták meghívásunkat és egy tartalmas nappal lehettünk gazdagabbak.

Hogy ne legyen nehéz…

Az újszászi nevelési tanácsadó február-március hónapban végzi el az iskolaérettségi vizsgálatokat. Érdeklődjön az óvó néninél, keressen bennünket!

Fogadóóra

Értesítjük a tisztelt Szülőket, hogy a pedagógiai szakszolgálat munkatársai a közzétett napokon és helyszíneken tartanak fogadóórát.

Szakszolgálat hírei

Az általános iskola szeptemberi szülői értekezletein személyesen is találkoztunk a szülőkkel. | A 2009/2010. tanévben új kolléganő, Török Emőke kezdte meg munkáját a nevelési tanácsadóban.

Új tanévet kezdünk a Szakszolgálatnál

Városunkban a Pedagógiai Szakszolgálat egy évvel ezelőtt, 2008. szeptember 1-jén az Újszászi Nevelési Központ új intézményegységeként kezdte meg működését. Egy új intézmény beindítása nem egyszerű feladat. Örömmel mondhatom, hogy a 2008/2009. tanév zökkenőmentesen indult és eredményesen fejeződött be.

Nevelési tanácsadás és logopédiai ellátás

Nevelési tanácsadás és logopédiai ellátás Újszászon, az Egységes Pedagógiai Szakszolgálatnál

Sok szülő részéről, gyakran elhangzanak otthon az alábbi kérdések, figyelmeztetések gyermekeikhez: – Ha egy kicsit szorgalmasabb lennél… – Miért nem tanulsz többet? – Ha jobban figyelnél az órán… – Olyan sokat gyakorolunk, másnap miért nem tudod?