// archívum

Iskola

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 255 cikk

Rendhagyó Szakmai nap

2013. január 23-án előzetes szervezést és egyeztetést követően, rendhagyó szakmai napot szerveztünk az Iskola úti feladat ellátási helyen.

Szép magyar beszéd verseny a Vörösmarty-héten

A humán munkaközösség idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Szép magyar beszéd versenyt a felső tagozatosak között.

Vörösmartyról a Vörösmartyban

Az Újszászi Nevelési Központ Vörösmarty Mihály Általános Iskolájának humán munkaközössége játékos irodalmi vetélkedőt hirdetett 5-8. osztályos tanulóknak „Vörösmartyról a Vörösmartyban címmel.

Szenzációóóóó… a Vörösmarty héten!

Az újszászi Vörösmarty iskola alsós diákjai közel százan nézték meg ezt a Szenzációóóó-s előadást. Kellemes egy órás „félig cirkusz-félig színházi” előadást csodálhattunk meg a Szigligeti Színházban.

Luca-napi vetélkedő

December 12-én Luca-nap előtti délután a Vörösmarty Mihály Általános Iskola 3-4. osztályos tanulóinak hat fős csapatai játékos vetélkedőre gyűltek össze az iskola egyik termében.

„Puttonyában minden jó…”

Való igaz a gyermekdal, hiszen minden finomabbnál finomabb meglepetések rejtőztek december 6-án délelőtt a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Mikulásának puttonyában.

A Vörösmarty Hét programtervezete az alsó tagozaton

A Vörösmarty Hét programtervezete az alsó tagozaton tevékenységekkel

A Kék kutya mese előadás

December 4-én délután a dunakesziről érkezett Cakkumpakli Színház mesejátékát néztük meg a gyerekekkel.

Környezettudatos karácsonyfadísz készítés

Beköszöntött advent első vasárnapja! Az évnek az az időszaka, amikor fokozottabban érdemes figyelnünk a környezetünkre, hiszen ezekben a hetekben vásárolunk a legtöbbet az egész évhez képest, az ünnep kapcsán rengeteg szemetet termelünk, és millió fenyőfát vágnak ki országszerte, hogy azok 1-2 hétre a lakásunk díszei legyenek.

Élj egészségesen!

A 2012-2013-as tanévtől nálunk is bevezetésre került a mindennapos testnevelés 1. és 5. évfolyamon. A rendszeres testmozgást szem előtt tartva, novemberben ismét egy héten keresztül kiemelt szerepet szántunk az egészséges életmóddal kapcsolatos programoknak.