// archívum

Sport

Ez a kategória ennyi cikket tartalmaz: 60 cikk

Élj egészségesen!

A 2012-2013-as tanévtől nálunk is bevezetésre került a mindennapos testnevelés 1. és 5. évfolyamon. A rendszeres testmozgást szem előtt tartva, novemberben ismét egy héten keresztül kiemelt szerepet szántunk az egészséges életmóddal kapcsolatos programoknak.

Szerencsétlen diákolimpiai selejtező

November 24-én Rákóczifalván rendezték négy csapat – Rákóczifalva, Tiszaföldvár, Újszász és Zagyvarékas – részvételével a Megyei Futsal Diákolimpia selejtezőjét.

10. Szecsői Futónap

A kezdeti borús, barátságtalan időjárást követően kellemes nyárias időben zajlott le szeptember 30-án Tápiószecsőn a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány őszi kiemelt versenye, a 10. Szecsői Futónap, ahol kicsik és nagyok, óvodások és iskolások, szülők és nagyszülők, kezdők és jól felkészült futók álltak rajthoz a nap során megrendezett tíz egyéni és öt csapatversenyben.

Minden napos testnevelés lábtoll-labdázással

Általános Iskola 5.a osztályában Sándor Judit testnevelő kezdeményezésére az élményórákon a tanulók az asztalitenisz, a lábtoll-labda és a tollaslabda sportágakat tanulják.

V. Vörösmarty Női Kézilabda Bajnokság

A V. Vörösmarty női kézilabda bajnokság eredménye

Az V. Vörösmarty női kézilabda bajnokság állása a VII. forduló után

V. Vörösmarty Női Kézilabda Bajnokság

2012. szeptember 18. /kedd/
 
 

15 órakor:
8. B – 5. B
13 – 2

15. 30-kor:
8. B – 5 C1
15 – 7

16 órakor:
8. A – 6. C
7 – 13

 
 
 

2012. szeptember 21. /péntek/
 
 

14. 30-kor:
7. C – 5. [...]

V. Vörösmarty Teremlabdarúgó Bajnokság

A V. Vörösmarty teremlabdarúgó bajnokság eredménye

Damjanich Kupa

Június 12-én borongós és esős időben nyolc csapat részvételével rendezték meg Zagyvarékason a VII. Damjanich Kupát. A szervezők színvonalas tornát rendeztek, hisz több Vörösmarty Kupa győztes csapatot, valamint a megyei bajnok Jászberényt is meghívták.

Jó tanulók – Jó sportolók

Az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában minden évben a búcsúzó nyolcadik osztályosok közül választják ki az iskola jó tanuló – jó sportoló díjasait.

Győzelem Túrkevén

Május 12-én napsütéses, meleg időben rendezték Túrkevén öt csapat részvételével a XIV. Pápai Károly Labdarúgó Emléktornát.

Vörösmarty Lábtoll-labda Diákolimpia

Negyedik alkalommal rendezte meg lábtoll-labda diákolimpiáját az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola. Az első játéknapon, április 17-én az alsó tagozatosok csapatai és egyéni versenyzői, valamint az 5. és a 6. osztályos fiúk csapatai léptek pályára.