// felhasználói archívum

unkadmin22

unkadmin22 által bepötyögött 540 cikk a(z) Újszászi Nevelési Központ weblapon

Rendhagyó Szakmai nap

2013. január 23-án előzetes szervezést és egyeztetést követően, rendhagyó szakmai napot szerveztünk az Iskola úti feladat ellátási helyen.

Magyar Kultúra Napja

A Magyar Kultúra Napjáról három napos projektnappal emlékeztünk ma. Ezekben a programokban a gyermekek betekintést nyerhettek a kultúránk sokszínűségébe.

Tisztelt Látogató, kedves Érdeklődők és Szülők

A 2011. évi CXC. törvény a Nemzeti Köznevelésről vonatkozó előírásai értelmében az Újszászi Nevelési központból „kivált” két intézmény.

Szép magyar beszéd verseny a Vörösmarty-héten

A humán munkaközösség idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Szép magyar beszéd versenyt a felső tagozatosak között.

Vörösmartyról a Vörösmartyban

Az Újszászi Nevelési Központ Vörösmarty Mihály Általános Iskolájának humán munkaközössége játékos irodalmi vetélkedőt hirdetett 5-8. osztályos tanulóknak „Vörösmartyról a Vörösmartyban címmel.

Ünnepi jókívánságok

Fogadja köszönetünket és jókívánságainkat a Városi Óvoda munkatársai nevében!

Most szóljon az ének az ünnepekért…

A Karácsony a legszentebb vallási, s a legmeghittebb családi ünnep, melyre a szeretet és békesség jegyében készültünk, és ünnepeltünk meg 2012. december 21-én óvodai csoportjainkban.

Téli ünnepek a bölcsődében

Bölcsődénkbe december 6-án látogatott el a Télapó. Versekkel, dalokkal készültünk érkezésére. A kisebb gyerekek meglepődtek amikor meglátták a nagyszakállút, viszont a nagyobbak már bátran üdvözölték. A Télapó kedvesen szólította a gyerekeket, hogy átadja nekik a finomságokkal teli piros csomagot és a Polgármester Úr által felajánlott meglepetést, melyet a gyerekek nagy izgalommal és érdeklődéssel vettek birtokukba.

Karácsonyi készülődés

Hagyomány intézményegységünkben, hogy az ünnepi készülődés jegyében Adventi játszóházat szervezünk. 2012. december 14-én a Bajcsy úti óvodások a Művelődési Házban, az Iskola úti apróságok pedig az óvodában várták szüleiket, nagyszüleiket, testvéreiket, hogy különböző apró ajándékokat, dísztárgyakat készítsenek.

Szenzációóóóó… a Vörösmarty héten!

Az újszászi Vörösmarty iskola alsós diákjai közel százan nézték meg ezt a Szenzációóóó-s előadást. Kellemes egy órás „félig cirkusz-félig színházi” előadást csodálhattunk meg a Szigligeti Színházban.